Banner
Kart
Kontakt
Kontakt
Du er her: Forside / Kontakt

Kontakt

Org.nr. 913041127
Adresse Sofienberggata 55 C
0563 OSLO
Epost post@skinnelangs.no
Telefon 22506669

Deltakelse

Alle er velkomne til å delta på fremtidige etapper. Dette koster selvsagt ingenting, men du må selv besørge mat og eventuell overnatting på lengre turer. Innen kalenderfunksjonen er lansert, varsles kommende etapper på Skinnelangs' Facebook-side og Twitter-konto. Du kan også sende en e-post om du har spørsmål.

Foredrag

Jeg holder foredrag i hele landet. I 2016 holdt jeg foredrag om blant annet Vestfolds tidligere sidelinjer, Thamshavnbanen, Bergensbanen og arrangerte workshops. Prisene for 2019 inkluderer reisekostnader og er unntatt MVA.

Prisene forutsetter at reisekostnadene ikke overstiger 2500,–

Bilder

Alle bilder på skinnelangs.no er opphavsrettslig beskyttet med unntak av noen eldre bilder hvor vernetiden har utløpt. Dersom du ønsker å benytte noen av bildene på skinnelangs.no, kan du ta kontakt for bruksrett. Bruksrett for enkeltbilder koster 800 kroner eksklusiv MVA og gjelder for én type publikasjon/bruk. Alle bilder skal krediteres ved publisering. Videredistribusjon er ikke tillatt.

Annonsering

Annonsering tilbys på alle sider som omhandler en strekning, for eksempel Bergensbanen. Ved annonsering på en strekning, vil annonsen også vises for alle dens etappe- og stasjonssider. For 2019 er prisen kun 2000 kroner eksklusiv MVA og gjelder i tolv måneder.

Avtalen gjelder for annonsering på nettstedet skinnelangs.no inklusiv versjonene som er tilpasset skjermbrett og mobil.

Annonsens størrelse begrenser seg til kolonnebredden i høyre meny (180 pixler).

Ta kontakt for annen type annonsering eller avtaler.