Banner
Turkart
Kontakt
Nettbutikk
Lukk
Du er her: Forside / Kontakt

Kontakt

Org.nr. 913041127 MVA
Adresse Sofienberggata 55 C
0563 OSLO
Epost post@skinnelangs.no
Telefon 22506669

Faktura

Fakturaer sendes fortrinnsvis som EHF til organisasjonsnummer 913041127. Papirbaserte og PDF-fakturaer sendes til kontaktinformasjonen oppgitt på denne siden.

Foredrag

Jeg holder foredrag i hele landet. I de siste årene har jeg holdt foredrag for blant annet Folkeuniversitetet (flere steder), Norsk Jernbanemuseum, Statsforvalteren i Vestfold og Telemark, Tekna og LampelandMarken. Pris etter avtale.

Bilder

Pressebilder kan brukes fritt såfremt fotografen krediteres.

Nedlasting av bilder fra boka Skinnelangs krever brukerpålogging. Ta kontakt for tilgang og vilkår.

Alle bilder på skinnelangs.no er opphavsrettslig beskyttet med unntak av noen eldre bilder hvor vernetiden har utløpt. Dersom du ønsker å benytte noen av bildene på skinnelangs.no, kan du ta kontakt for bruksrett. Bruksrett for enkeltbilder koster 850 kroner eksklusiv MVA og gjelder for én type publikasjon/bruk. Alle bilder skal krediteres ved publisering. Videredistribusjon er ikke tillatt. Ved kommersiell bruk av bilder til salg av produkter etc., gjelder andre priser. Ta kontakt for nærmere informasjon. Urettmessig bruk følges rettslig opp av Copytrack GmbH, Dresdener Str. 31, 10179 Berlin, Tyskland.

Annonsering

Annonsering tilbys på alle sider som omhandler en strekning, for eksempel Bergensbanen. Ved annonsering på en strekning, vil annonsen også vises for alle dens etappe- og stasjonssider. For 2023 er prisen kun 2300 kroner eks. mva og gjelder i tolv måneder. For turtipssider er prisen kun 500 kroner eks. mva for tolv måneder.

Avtalen gjelder for annonsering på nettstedet skinnelangs.no inklusiv versjonene som er tilpasset skjermbrett og mobil.

Annonsens størrelse begrenser seg til kolonnebredden i høyre meny (180 pixler).

Ta kontakt for annen type annonsering eller avtaler.