Banner
Du er her: Forside / Skinnelangsfestivalen 2018

Skinnelangsfestivalen 2018

22. september arrangeres Skinnelangsfestivalen i Lierbyen. Det blir togmusikk med Skinnelangs's eget band «Signälfeil» i tillegg til andre artister og foredrag.

For andre gang arrangeres Skinnelangs-festivalen på Toget pub i Lierbyen. På scenen står Rock n' Roll Cowboys, togpubens eget «husband», samt Signälfeil – Skinnelangs' eget band. Signälfeil spiller musikk som har med tog å gjøre. Og kun det.

Festivalen starter med en vandring fra Spikkestad stasjon til Toget Pub i Lierbyen. Turen tar rundt to timer og følger traséen til Gamle Drammenbanen. Denne strekningen er i dag omgjort til turvei i idylliske omgivelser.

På Toget pub – som er en gammel stasjonsbygning – blir det foredrag av lokalhistoriker Knut A. Andersen om Lierbanen. Dessuten skal togpoet Jan I. Sørensen framføre togdikt og -poesi, noe han er kjent for under «Tekst for tog»-arrangementet på Spikkestad stasjon. Vi jobber med å utvide programmet.

Arrangementet er gratis og er støttet av Lier kommune, kultur og fritid.

Lenke til Facebook-arrangement:
www.facebook.com/events/1917470171645483

Ankomst fra Oslo
Tog til Asker og bytte til buss nr. 71 til Lierbyen. Det går også noen få direktebusser fra Oslo. Sjekk Ruter. Skal du gå Gamle Drammenbanen, går toget til Spikkestad kl. 14.11 fra Oslo S som ankommer 15.03.

Ankomst fra Drammen
Direktebuss fra Drammen hver halvtime (buss 63 og 71). For de som ønsker å gå Gamle Drammenbanen, går bussen 14.27 fra Drammen som ankommer Spikkestad 14.54 (buss 81).

Retur
Etter konsertslutt går det buss til Asker 23.25 som korresponderer med toget til Oslo. Festivalen fortsetter ut i de små nattetimer med togmusikk. Siste buss fra Lierbyen til Drammen går kl. 00.55.

Bussen tar ikke kort. Bruk kontanter eller last ned Brakar-appen.

Foreløpig program


comments powered by Disqus